Primair Onderwijs

Als consulent basisonderwijs verzorg ik lessen in groep 4 (Maassluis) en groep 6 (Vlaardingen). Na het failliet van Muziekcentrum Opmaat zijn de verschillende steden hun eigen weg gegaan op het terrein van de muziekeducatie.

Vlaardingen is gekomen tot de oprichting van een cultureel educatief centrum, Kade40. In Vlaardingen worden de muzieklessen verzorgd in groep 6. Helaas heb ik na 1 seizoen besloten niet langer in Vlaardingen te willen werken.

Maassluis is gekomen tot de oprichting van een nieuwe Muziekschool, Muziek@Maassluis. In Maassluis worden de muzieklessen vanaf het schooljaar 2013/2014 aangeboden in groep 4. De organisatie van deze lessen blijkt een succesformule.

Theorie

Jarenlang heb ik de theorie-opleiding verzorgd bij Muziekcentrum "Opmaat" in Vlaardingen. Vanuit die ervaring bied ik lessen aan in muziektheorie voor alle niveaus. Dus als u lessen muziektheorie zoekt bent u hier aan het goede adres. Ik kan leerlingen ook opleiden voor het toelatingsexamen Conservatorium. Als u geïnteresseerd bent kunt u contact met mij opnemen via email. Klik hier